Diumenge, 28 De Febrer De 2021
Plaça Esglèsia, s/n, Torres de Segre - 25170 Telèfon: 973 79 60 05 Fax: 973 79 27 26
ajuntament@torressegre.cat

Salutació Alcalde

23/03/2018

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE


Foto


Benvolguts torressencs i torressenques,

 

M'adreço a tots vosaltres per donar-me a conèixer com a nou alcalde de Torres de Segre. Un càrrec que assumeixo amb molta responsabilitat, respecte, orgull i entusiasme d'emprendre i continuar amb el compromís que el meu grup va presentar en el programa electoral, confiat de poder-lo portar a terme gràcies a la sort de comptar amb un grup de regidors i regidores, de persones preparades i compromeses.

He arribat a l'alcaldia gràcies als que ens vàreu donar confiança amb el vostre vot i gràcies al pacte de govern resultant de les últimes eleccions municipals. Tinc pel davant, un any i mig de mandat que serà molt intens ja que resulta un període de temps curt pel molt que ens queda per fer.

El centre de la meva acció política és i serà les persones, tots els torressencs i torressenques perquè no puc entendre la política municipal d'una altra manera que no sigui des de la proximitat, treballant pel poble, escoltant els meus veïns i veïnes, les entitats i associacions, els empresaris i empresàries així com les diferents formacions polítiques... conèixer les seves queixes, les seves preocupacions, les seves propostes per tal de poder donar resposta a les seves necessitats. Tot això amb un diàleg constructiu i de consens, amb humilitat, perseverança, eficàcia, amb molta il·lusió i plena dedicació, deixant-m'hi la pell perquè és així com ho sento i entenc que ha de ser la responsabilitat que se m'encomana en aquests moments.

D'ençà que vaig entrar com a regidor a l'Ajuntament de Torres de Segre he estat treballant, juntament amb tot el consistori, per dur a terme projectes i actuacions on tothom hi tingui cabuda i s'hi trobi representat amb projectes i actuacions realitzades fins ara però també en d'altres que resultaran prou significatius pel nostre poble i que s'executaran ben aviat.

No voldria acabar aquestes paraules sense mostrar-vos, una vegada més, la meva emoció i el meu ferm compromís en fer les coses bé.

Compto amb tots vosaltres per aconseguir plegats un poble de referència i, en definitiva, un poble millor.

 

JUNTS PER TORRES DE SEGRE

                                                                                    Joan Carles Miró Puigvecino

                                                                                    Alcalde de Torres de Segre

Cercador

Ajuntament
Totes les administracions

Destacats

Mapa Web